Bolong V +

Dina ubar, nebulizer ngarupakeun alat pangiriman ubar dipaké pikeun administer nginum obat di wangun halimun kaseuseup kana bayah.
Nebulizers nu ilahar dipaké keur pengobatan fibrosis hampru, asma, COPD sarta panyakit pernapasan séjénna atawa gangguan.

Dibandingkeun metoda pangiriman ubar lianna, nebulization boga kaunggulan dosage leutik, pangaruh langsung, pangaruh gancang, sasaran 
perlakuan orientasi, pangaruh samping pangsaeutikna jeung éfék gancang.

Bolong V + mangrupakeun patén pending téhnologi tina merk CANNAPRESSO kami kreatif nganggo bolong nebulizer mun inhale CBD, dina cara nu CBD 
bioavailability Pengetahuan Alam bisa sampurna lestari, handapeun Geter tinggi-frékuénsi bolong nebulizer mikro, ngahasilkeun 2.5-3.5 μm 
partikel diaméterna langsung kana pembuluh darah mucosal pulmonal, daya serap arteri pulmonal greatly ngaronjatkeun laju diserep CBD. 

Relatif ka atomization suhu luhur roko éléktronik, anu nebulization suhu normal tina CANNAPRESSO bolong 
nebulizer pikeun CBD Cai bisa ngahontal 5-10 kali pangaruh nebulization, éta leuwih efektif tur ekonomis, nu hartina ku kalima 
duit pikeun ngahontal 5 kali kauntungan relatif ka atomization suhu luhur.

WhatsApp Online Chat !