CBD Vape Oil 30ml 1000mg CBD

harga:

Pondok Description:

CBD e-liquid 1000mg/30ml: Test Report CANNAPRESSO CBD e-liquid is manufactured in the USA and tested to ensure pharmaceutical standards. Each final product is tested and comes with a CANNAPRESSO guarantee for CBD strength as labelled, the absence of microbial impurities and contains no THC. Direction for use: Fill tank directly, apply to coil or blend with favorite vape juice. Repeat as desired, product effects vary by consumer.  Alert: Do not take if pregnant or lactating. Always consu...


  • Botol Ukuran: 30ml
  • Botol Tipe: Kaca, botol anak-buktina
  • CBD Kakuatan: 1000mg
  • Rasa: Utun, Menthol, Strawberry, Cherry mint, jarami-melon és, Anggur blackcurrant
  • jéntré produk

    Tags produk

    CBD e-liquid 1000mg/30ml: Test Report


    CANNAPRESSO CBD e-liquid is manufactured in the USA and tested to ensure pharmaceutical standards. Each final product is tested and comes with a CANNAPRESSO guarantee for CBD strength as labelled, the absence of microbial impurities and contains no THC.

    Arah pikeun pamakéan:

    Eusian tank langsung, dilarapkeun ka coil atanapi nyampur sareng jus vape favorit. Ngulang sakumaha nu dipikahoyong, épék produk rupa-rupa ku konsumen. 

    ngageter:

    Ulah nyandak lamun hamil atanapi lactating. Salawasna konsultasi dokter médis saméméh modifying diet Anjeun atawa ngagunakeun sagala produk anyar. Produk ieu teu dimaksudkeun pikeun nangtukeun jenis panyakitna, ngubaran, cageur, atawa nyegah panyakit naon baé. pernyataan ieu teu acan dievaluasi ku administrasi dahareun jeung ubar (FDA).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !