Kushtet garanci

Qendra Garanci CANNAPRESSO në SHBA

CANNAPRESSO CBD LOGO

Website: www.cannapresso.com

Instagram: cannapresso.cbd

Facebook: Cannapresso CBD 

 

Procesi garanci është si më poshtë

1.Call ose email stafin tonë të shërbimit të klientit për udhëzimet e garancisë.

2.Prepare një faturë origjinale të blerjes për artikull. Nëse blihen online ju lutem të sigurojë një gabim paketim / faturë nga dërgesës

3.Print një mallin formë e kthimit dhe të plotësoni atë plotësisht dhe të lexueshme. Kliko këtu  për të hyrë në formën CANNAPRESSO kthimit.

 

tarifë të anijeve

1.For përdoruesit përfundimtarë, ne të mbulojë të dy-side tarifë të anijeve;

1.For dyqane Vape dhe tregtarët me shumicë, ne vetëm të mbuluar tarifë të anijeve nga qendra tonë garancisë në anën tuaj.

 

Kthehu artikuj të (adresave)

Email: marketing@cannapresso.com

Tel: 1 626 855 0800

Shto: 202 North CALIFORNIA AVE, Qyteti i Industrisë CA 91744 USA


WhatsApp Online Chat !