Rrjetë V +

Në mjekësi, një nebulizer është një pajisje të ofrimit droge të përdorur për të administruar ilaçe në formën e një mjegull thithur në mushkëri.
Nebulizers janë përdorur zakonisht për trajtimin e fibrozës cistike, astma, COPD dhe sëmundje të tjera të frymëmarrjes ose çrregullimeve.

Në krahasim me metodat e tjera të ofrimit të drogës, nebulization ka avantazhet e dozë të vogël, efekti i drejtpërdrejtë, efekt të shpejtë, në shënjestër 
trajtimin e orientimit, pak efekt anësor dhe efekt të shpejtë.

Mesh V + është një patentë në pritje teknologjia e markës CANNAPRESSO, ne kreative përdorim rrjetë nebulizer të thith CBD, në cilën mënyrë CBD 
bioavailability natyror mund të ruhen në mënyrë të përkryer, nën dridhje frekuencë të lartë të rrjetë mikro Nebulizer, prodhimin 2,5-3,5 Pm 
grimcat me diametër direkt të mushkërive enëve të gjakut mukozale, pulmonare thithjen arterie masë të madhe përmirëson shkallën e përthithjes CBD. 

Në lidhje me atomization temperaturë të lartë të cigareve elektronike, nebulization normale temperatura e rrjetë CANNAPRESSO 
Nebulizer për CBD ujit mund të arrijnë 5-10 herë efektin nebulization, ajo është më efektiv dhe ekonomik, që do të thotë me një të pestën e 
parave për të arritur një 5 herë përfitojnë në lidhje me atomization temperaturë të lartë.

WhatsApp Online Chat !