Partner Global

distributor CANNAPRESSO markë

Partner Global ynë

Germany

MPV MEDICAL GmbH

+49 (0)89-7299 700-0 (Zentrale)
+49 (0)89-7299 700-99
info@mpvmedical.com

Greece

VAPOURTOSMOKE PRIVATE COMPANY
Email: info@vapour2smoke.gr
Tel: 0030 2103304015

Netherlands

 Super smoker club

Website: www.supersmokerclub.nl

Tel: 0031 850014333 

Spain

CIGARROS Y PUROS CACARIOS S.L.

Email: compras@iftobacco.com
Tel: 0034 922219897

Japan

CANNAPRESSO JAPAN

Contact Person :HIDEAKI KASAI

Phone number: +81)934821564

http://cannapresso-japan.jp/

Email :info@cannapresso-japan.jp


Mirë se vini në jetë Cannapresso Agent, le të ndajnë miliarda tregut.

 

 

7 Politikat mbështetëse:

Mbështetje Rajonale agjenci ekskluzive (monopol):

A.Transfer klientët e rinj që duan të krijojnë marrëdhënie biznesi me Cannapresso në Territorin Agjenti në agjenci ekskluzive.  

Ka shitjen e produkteve dhe mbështetje çmimeve konkurruese:

A.Offer pa Produktet e reja mostra për agjencinë ekskluzive.

B.Offer Ultra-konkurruese të çmimeve për agjentin ekskluzive.

 

Ka shitjen e produkteve dhe mbështetje çmimeve konkurruese:

A.Offer sugjerim dhe materiale të kontribuojnë në promovimin e shitjen e produkteve

B.Show agjent ekskluzive e produktit në faqen e internetit dhe Expo.

 

Mostrave të produktit dhe personelit të mbështetur :

A.Offer mostër të lirë për të zhvilluar agjentët e Nivelit të Dytë dhe të shërbimit të plotë nga stafi profesional shitjes.

 

Të mbajtur në nisjen e produkteve të reja :

A.Launch produkte të reja në tremujorin.

Përshtatshme qëllimet e shitjes të misionit dhe shitjes stimuj:

A.Complete objektivin vjetor të agjencisë prej 100%, bonus: 0.5% e shumës totale

B.Complete objektivin vjetor të agjencisë prej 150%, bonus: 1% e shumës totale

C.Bonuses janë konvertuar në produkte, atëherë do të llogaritet në mënyrë të parë të vitit të ardhshëm

 

Cilësi më të mirë pas-shitjes mbështetje :

 

A.All produkte të dëmtuar mbështesin zëvendësimin e produkteve të reja dhe më pas do të plotësohet në mënyrë më të fundit.

 


WhatsApp Online Chat !