• Delta 8 COA
 • Cannapresso CBD Gummy
 • iprefer 1 CBD vape pen
 • full spectrum CBD eliquid
 • full spectrum CBD oil
 • CANNAPRESSO CBD cream cbd lotion
 • CBD eliquid with 24pcs package
 • CBD OIL 2ml CBD tincture
 • CBD vape oil ejuice CBD hemp oil vape
 • CBD OIL tincture
 • CANNAPRESSO CBD water mesh nebulizer
 • An innovative way to consume CBD--nebulizing. CANNAPRESSO MESH V+ technology

CBD Products

Ne jemi krenar për të paraqitur "CANNAPRESSO" markë, me 100% kërp rrjedhin CBD (cannabidiol) produkte, me qëllim për të përfituar ju dhe për të rritur një përvojë më të mirë Vaping.

Rreth nesh

CANNAPRESSO është një markë unike e produkteve natyrore kërp-bazuar CBD nga Kalifornia, duke ofruar të lartë të përqendrohen CBD nxjerrë nga kërpi industrisë, e cila është e ligjshme në të gjitha 50 shtetet.

Çfarë është CBD

Çfarë është CBD?

Çfarë është CBD?

CBD është e shkurtër për Cannabidiol, ajo është një nga komponentin më të shquar të natyrshme-ndodhin cannabinoid në bimës kanabis. Ndryshe nga një molekulë e famshme, tetrahydrocannabinol (THC), CBD është plotësisht jo-psikoaktive dhe asnjëherë nuk ju bën të ndiheni "të lartë". Megjithëse CBD është vetëm një nga më shumë se 60 cannabinoideve gjenden në bimës kanabis, shumë studime shkencore kanë treguar se CBD ka potencialin më të madh terapeutik të gjitha cannabinoideve.

Çfarë është Mesh V +

Çfarë është Mesh V +

Rrjetë V + të përkryer mund të ruajtur bioacitivity e CBD dhe maksimizuar përfitimet e CBD. ne mënyrë krijuese përdor rrjetë nebulizer të thith CBD, në cilën mënyrë bioavailability CBD natyror mund të ruhet në mënyrë të përkryer, nën highfrequency dridhje e rrjetë mikro Nebulizer, duke prodhuar 2.5 Pm-3.5 Pm grimca me diametër direkt me pulmonare enëve mukozale të gjakut, mushkërive thithjen arterie përmirësohet në masë të madhe CBD kursit absorbimi.

Pse CBD është e ligjshme?

Pse CBD është e ligjshme?

Sipas Farm Bill 2014 të nënshkruar nga presidenti Barack Obama, neni 7606 i Farm Bill 2014 autorizuar rritjen dhe kultivimin e kërpit industrial, nga të cilat CBD gjoja rrjedh.

DO I MERRNI NGA HIGH CBD

DO I MERRNI NGA HIGH CBD

Nr Produktet tona Hemp Ekstrakt janë bërë të gjitha prej kërpit industrial, i cili vetëm ka gjurmë shumat e THC, kështu që nuk ka efekt psikoaktive nga marrja e produkteve tona. Është THC që është komponenti psikoaktive e kanabisit.

WhatsApp Online Chat !