гаранција Услови

CANNAPRESSO Гаранција центар во САД

CANNAPRESSO КБР ЛОГО

Веб-страница: www.cannapresso.com

Instagram: cannapresso.cbd

Фејсбук: Cannapresso CBD 

 

Процесот на гаранција е како што следува

1.Call или е-пошта нашата служба за корисници персонал за инструкции гаранција.

2.Prepare оригинална приемот за купување на ставка. Ако се купи на интернет ве молиме обезбедете пакување лизга / фактура од пратката

3.Print формулар стока враќање и го пополните целосно и читливо. Кликни тука за  да пристапите форма на CANNAPRESSO враќање.

 

превозот надомест

1.За крајните корисници, ние ги покрие двете од страна на превозот надомест;

1.За Vape продавници и дилери, ќе покрие само превозот надомест од нашата гаранција центарот на вашата страна.

 

Врати предмети на (адреса)

Е-пошта: marketing@cannapresso.com

Тел: 1 626 855 0800

Додадете: 202 Северна Калифорнија Ave, Град индустрија CA 91.744 САД


WhatsApp Online Chat !