Решетката V +

Во медицината, инхалатор е уред за испорака на лек кој се користи за администрирање лекови во форма на магла вдишат во белите дробови.
Небулизери кои најчесто се користат за третирање на цистична фиброза, астма, COPD и други респираторни болести или нарушувања.

Во споредба со другите методи за испорака на дрога, nebulization има предности на мала доза, директен ефект, брз ефект, насочени 
третман ориентација, помалку несакани ефекти и брз ефект.

Mesh V + е во очекување на патент технологија на CANNAPRESSO бренд, креативно користење решетката инхалатор да дишам центарот на градот, на кој начин КБР 
Природни биорасположивост може совршено да се конзервира, под висока фреквенција вибрации на микро мрежа на инхалатор, производство 2,5-3,5 микрони 
честички со дијаметар директно на пулмонална мукозна крвните садови, пулмонална артерија апсорпција значително ја подобрува стапка на апсорпција КБР. 

Во однос на висока температура атомизација на електронски цигари, нормална температура небулизација на CANNAPRESSO мрежа 
инхалатор за КБР водата може да достигне 5-10 пати nebulization ефект, тоа е повеќе ефективно и економично, што значи со една петтина од 
парите да стигнат до 5 пати корист во однос на висока температура атомизација.

WhatsApp Online Chat !