глобален партнер

CANNAPRESSO дистрибутер бренд

Нашата глобална партнер

Germany

MPV MEDICAL GmbH

+49 (0)89-7299 700-0 (Zentrale)
+49 (0)89-7299 700-99
info@mpvmedical.com

Greece

VAPOURTOSMOKE PRIVATE COMPANY
Email: info@vapour2smoke.gr
Tel: 0030 2103304015

Netherlands

 Super smoker club

Website: www.supersmokerclub.nl

Tel: 0031 850014333 

Spain

CIGARROS Y PUROS CACARIOS S.L.

Email: compras@iftobacco.com
Tel: 0034 922219897

Japan

CANNAPRESSO JAPAN

Contact Person :HIDEAKI KASAI

Phone number: +81)934821564

http://cannapresso-japan.jp/

Email :info@cannapresso-japan.jp


Добредојдовте да биде Cannapresso агент, ајде да ги споделат милијардите на пазарот.

 

 

7 поддржувачки политики:

Регионална ексклузивни агенција (монопол) поддршка:

A.Transfer нови клиенти кои сакаат да се воспостави деловни односи со Cannapresso на територијата на агентот на ексклузивна агенција.  

Постојат продажба на производи и конкурентна цена поддршка:

A.Offer слободни нови производи примероци на ексклузивна агенција.

B.Offer ултра-конкурентна цена на ексклузивен застапник.

 

Постојат продажба на производи и конкурентна цена поддршка:

A.Offer предлог и материјали кои придонесуваат за унапредување на продажбата на производи

B.Show ексклузивен застапник на производот на веб страната и Експо.

 

Примероци од производи и персонал за поддршка :

A.Offer бесплатен примерок за развој на агенти второ ниво и целосна услуга од страна на професионални продажбата на персоналот.

 

Задржи на лансирање на нови производи :

A.Launch нови производи на четвртина.

Соодветни цели продажба мисија и стимулации за продажба:

A.Complete годишната цел агенција на 100% бонус: 0,5% од вкупниот износ

B.Complete годишната цел агенција на 150% бонус: 1% од вкупниот износ

C.Bonuses се претвораат во производи, тогаш ќе се смета во прв ред на следната година

 

Добар квалитет по-продажна поддршка :

 

A.All неисправни производи поддршка замена на нови производи, а потоа ќе се обновуваат во последниот ред.

 


WhatsApp Online Chat !