MESH V +

Ing lolohnya, nebulizer iku piranti layang tamba digunakake kanggo ngleksanakake pengobatan ing bentuk kedhul dirasakake menyang paru.
Nebulizers umume digunakake kanggo perawatan saka fibrosis cystic, panandhang asma, COPD lan panyakit ambegan liyané utawa kelainan.

Dibandhingake cara layang tamba liyane, nebulization nduweni kaluwihan dosis cilik, efek langsung, efek cepet, diangkah 
perawatan orientasi, efek sisih kurang lan efek cepet.

Bolong V + punika patent ditundha teknologi saka account CANNAPRESSO, kita kreatif nggunakake bolong nebulizer kanggo inhale CBD, ing cara kang CBD 
bioavailability Natural bisa sampurna lindungi, ing geter dhuwur-frekuensi bolong nebulizer mikro, prodhuksi 2.5-3.5 μm 
partikel diameter langsung menyang prau getih mukosa paru, nyerep arteri pulmonalis nemen mbenakake tingkat panyerepan CBD. 

Relatif menyang atomization suhu dhuwur saka rokok elektronik, ing nebulization suhu normal CANNAPRESSO bolong 
nebulizer kanggo CBD Water bisa tekan 5-10 kaping efek nebulization, iku luwih efektif lan ekonomi, kang tegese karo kalima 
dhuwit kanggo nggayuh 5 kaping entuk manfaat relatif kanggo atomization suhu dhuwur.

WhatsApp Online Chat !