jaminan Sarat

CANNAPRESSO Rek Center di AS

CANNAPRESSO CBD logo

Website: www.cannapresso.com

Instagram: cannapresso_cbd

Facebook: cannapressoinc

 

Prosés jaminan nyaéta saperti kieu

1.Call atawa surélék staf layanan palanggan kami keur parentah jaminan.

2.Prepare hiji resi beuli aslina keur item nu dimaksud. Mun dibeuli online mangga nyadiakeun paking dieunakeun / invoice tina kiriman nu

3.Print kaluar hiji formulir balik dagangan na eusian eta kaluar lengkep tur legibly. Klik di dieu  pikeun ngakses formulir CANNAPRESSO mulang.

 

fee pengiriman barang

1.For pamaké tungtung, urang nutupan fee pengiriman barang duanana-sisi;

1.For warung Vape na Wholesalers, urang ukur nutupan fee pengiriman barang ti puseur jaminan urang pikeun sisi anjeun.

 

Balik item ka (alamatna Milis)

Email: marketing@cannapresso.com

Tel: 1 626 855 0800

Tambahkeun: 202 North California Ave, Kota Industri CA 91744 AS


WhatsApp Online Chat !