FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

 

Naon CBD?

Naon CBD?

CBD nyaeta pondok pikeun Cannabidiol, éta salah sahiji komponén cannabinoid alami-kajadian pang menonjol di tutuwuhan cannabis. Teu kawas molekul kawentar sejen, tetrahydrocannabinol (THC), CBD sagemblengna non-psikoaktif na pernah ngajadikeun aran "luhur". Padahal CBD téh ngan salah sahiji leuwih 60 cannabinoids kapanggih dina tutuwuhan cannabis, loba studi ilmiah geus dituduhkeun yén CBD mibanda potensi terapi greatest sagala cannabinoids.

CBD bisa diturunkeun tina hemp sarta ganja. Kabéh CBD kami diturunkeun tina alam, hemp basis tutuwuhan, nu légal dina sakabéh 50 nagara bagian. CBD diturunkeun tina hemp téh euyeub di kauntungan ubar na terapi, jeung alami low di THC.

 

Naon CBD statute?

http://www.cannapresso.com/faqs

The legality atanapi illegality of CBD ieu utamina dumasar sumber na. Ieu aneh, pasti. Tapi éta hiji hasilna unintended tina hal sarta hukum statutory anu geus dipelak nepi sabudeureun hemp. Dina sababaraha hal, hemp ti luar nagari, anu geus légal salila sababaraha taun, ngabogaan "silsilah légal" béda ti hemp domestik, anu geus hijina geus légal jeung ngokolakeun di AS saprak 2014.

Domestically sourced CBD: Upami CBD ieu sasari tina tutuwuhan "ganja" (ie, leuwih ti 0,3% THC) lajeng éta Federally haram. Lamun geus sasari tina "hemp industri" tutuwuhan nurutkeun nangtang hukum hemp anu sasuai jeung 2014 Ladang Bill mangka légal dina kaayaan éta. Dumasar bagian 763 tina Bill belanja 2015 Omnibus euweuh Dana Federal bisa dipaké pikeun ngaganggu hemp (atawa produk na) jadi salami eta ieu dibudidayakan dina kaayaan hemp-légal. rezeki ieu kuduna mah diperhatoskeun ogé ngalegaan ka non-gangguan di nagara nu teu enacted hukum hemp. (Ngaluarkeun waragad Ieu dasarna isu sarua yen ieu kajawab di konteks MMJ dina hal 9 Ciruit McIntosh.) Jadi, ti sudut pandang praktis produk hemp kaayaan-légal anu Federally légal sapanjang AS. Sanajan kitu, ti Omnibus belanja bil ukur mangaruhan waragad, teu pemicu nu kaunggulan Klausa (nu klausa dina Konstitusi nu nyebutkeun hukum Federal trumps hukum kaayaan); kituna, nyebutkeun nu hemp jeung produk na tetep haram na anu teu ngagunakeun Federal Dana (kana extent nu mana wae nagara sapertos sabenerna aya) tiasa ngalaksanakeun hukum anti cannabis maranéhna pikeun nyaram jualan CBD atawa pamakéan.

Asing sourced CBD: Upami di CBD ieu sourced tina hiji tutuwuhan "hemp industri" ti mancanagara, sarta eta ngandung kirang ti 0,3% THC, éta Federally légal dina sakabéh 50 nagara bagian nurutkeun kana Hemp Indus. kasus. Saterusna, Klausa kaunggulan ieu implicated nu aya kaitannana ka hemp sourced asing ti hukum timbul kaluar kasus Federal mutuskeun isu substantive hukum teu ngaliwatan hiji rezeki waragad, sahingga jalma produk CBD légal dina hukum kaayaan, teuing. Ieu metoda légal utama ku nu CBD padagang nu bisa ngajual CBD nasional. (The kualitas CBD asing-sourced tiasa langkung hésé ascertain, pasti, tapi éta hiji masalah sagemblengna béda ti status légal.)

FDA "overlay": Tungtungna, anu FDA geus nembe stepped sarta ngumumkeun yén produk plant nu CBD geus ditambahkeun ngalanggar Food, Narkoba & kosmetik Act. Ieu teu dilarapkeun ka produk dijieun tina CBD minyak euyeub hemp, ngan maranéhanana produk plant nu CBD ngasingkeun geus ditambahkeun. Anjeun meureun sadar, nu FDA ogé contends yén CBD teu bisa dijual salaku suplement dietary.

 

Naon beda antara hemp sarta ganja?

 

1. Plant Béda

Sanajan duanana tutuwuhan téh bagian nu saspésiés, hemp sarta ganja gaduh sababaraha béda anu signifikan.

1) a.Hemp tumuwuh nepi ka 15 suku jangkung tur boga gagang masif panjang, mangka comfortably raket dipak babarengan.

    b.Hemp geus dipelak di sakuliah 30 nagara béda.

    C. Hemp bisa dipelak dina rupa-rupa wewengkon, sarta tumuwuh pangalusna dina widang anu ngahasilkeun ngahasilkeun luhur keur jagung.

2) a. Ganja jarang ngaleuwihan 5 kaki jangkungna sarta tumuwuh luar kalayan leuwih daun sarta kuncup, unggal tatangkalan peryogi spasi tumuwuh.

     b.Marijuana tetep haram di paling.

     c.Marijuana kudu dipelak di lingkung umumna haneut sarta beueus mun meunang kuantitas nu dipikahoyong tur kualitas kuncup THC-ngandung.

 

 2. sanyawa kimia

Dina duanana ganja jeung hemp, dua jenis cannabinoids nangtung kaluar: Tetrahydrocannabinol (THC) & Cannabidiol (CBD)

1) Hemp boga bieu naon THC pisan, kalawan eusi rata antara 0.05-1%. Hemp ngandung leuwih CBD ti tutuwuhan cannabis rata.

2) Kembang tina hiji tutuwuhan ganja rata ngandung kadar THC tina 10-14%.

 

 3. Naon unggal minyak ngandung?

1) minyak hemp ngandung <0,3% THC, 18-27% CBD.

2) minyak ganja ngandung 50-60% THC, 10-15% CBD.

 

4. Mangpaat unggal minyak

1) hemp, kalawan CBD tinggi, eusi THC low, biasana dipake keur sayah, moisturizing, soothing, calming.

2) ganja, kalawan THC tinggi, eusi CBD low, biasana dipake keur rekreasi sarta psikoaktif.

 

 

CBD vs THC

CBD, pondok pikeun cannabidiol, mangrupakeun sanyawa kimia non-psikoaktif di Cannabis, jawab loba cannabises sahiji kauntungan médis. Di sisi séjén, THC, pondok pikeun tetrahydrocannabinol, sanyawa psikoaktif di ganja, éta ngabalukarkeun "luhur", pakait sareng isu cannabis, aranjeunna dua cannabinoids lengkep misah, anu mangrupakeun hiji kelas sanyawa kimia.

 

1) Luhur

THC ieu meureun pangalusna dipikawanoh for kabawa bahan psikoaktif di ganja. CBD kitu, non-psikoaktif. Dina basa sejen, CBD moal bisa meunang nu luhur. Bari nguciwakeun ka pamaké rekreasi, fitur ieu unik tina CBD téh naon ngajadikeun eta jadi pikaresepeun salaku ubar hiji.

Dokter biasana resep perlakuan jeung efek samping minimal, nu geus halangan utama kana ditampa ganja médis. Kitu ogé, CBD geus dipaké pikeun ngubaran barudak ngora jeung sagala rupa ailments.

2) Kahariwang

THC dipikanyaho ngakibatkeun sababaraha urang ngarasa cemas atawa paranoid. Tapi CBD dipercaya boga pangaruh sabalikna. Kanyataanna, hasil panalungtikan nunjukkeun yén CBD jalan mun counteract nu kahariwang disababkeun ku ingesting THC. Sajumlah studi ogé nyarankeun yén CBD bisa ngurangan kahariwang lamun urusanna on na sorangan.

3) Antipsychotic

Salian keur non-psikoaktif, CBD sigana mibanda pasipatan antipsychotic. Peneliti yakin yén CBD bisa proyek pamaké ganja ti lalaki teuing tinggi ku ngurangan éfék psychosis-kawas tina THC. Sanajan kitu, ngatur aktivitas akal-ngarobah tina THC henteu kabeh anu CBD téh alus pikeun. Dina sorangan, CBD keur dites salaku ubar antipsychotic for teu urang jeung schizophrenia.

4) Saré

Salah sahiji kagunaan paling umum ganja nya salaku bantuan sare. THC dipercaya jadi jawab lolobana épék sare-inducing ganja urang. Di sisi séjén, ngulik nyarankeun CBD tindakan pikeun ngamajukeun wakefulness, sahingga CBD hiji pilihan bangsat salaku ubar sare. Balukar sabalikna ti CBD na THC on sare bisa ngajelaskeun naha sababaraha galur pamaké cannabis ngabalukarkeun ngarasa drowsy bari batur anu dipikawanoh keur naekeun énergi.

5) Status Hukum

Bari kalolobaan nagara gaduh hukum ketat sabudeureun ganja jeung THC, status légal of CBD URANG SUNDA jelas. Di Amérika Serikat, CBD nyaeta téhnisna ilegal saprak éta geus dikelompokkeun salaku Jadwal I ubar handapeun hukum féderal. A formulir farmasi of CBD, disebutna Epidiolex, ngan nembe diberesihan ku FDA diuji di barudak kalawan epilepsy parna.

Di sisi séjén, CBD ieu kapanggih dina hemp, nu bisa jum'atan diimpor jeung dijual di AS Sababaraha pausahaan geus nyokot kauntungan tina loophole ku importing tinggi-CBD extracts hemp ti nagara sejen dimana hemp dihasilkeun.

 

 

Nyaeta aya bédana antara hemp CBD sarta ganja CBD?

 "CBD nyaeta CBD-Éta henteu masalah dimana datang ti". 

Sumuhun eta teu masalah. Kembang-tops na daun sababaraha galur hemp industri bisa janten sumber giat of CBD (isu légal notwithstanding), tapi hemp hartina teu mangrupa sumber optimal cannabidiol. hemp Industrial ilaharna ngandung cannabidiol tebih kirang ti cannabis CBD-euyeub. jumlahna badag hemp industri anu diperlukeun nimba jumlah leutik CBD, kukituna raising résiko rereged toksik sabab hemp mangrupakeun "bio-accumulator" nu draws logam beurat ti taneuh. Single-molekul CBD disintésis di lab atawa sasari na disampurnakeun ti hemp industri lacks terpenes ubar kritis tur cannabinoids sekundér kapanggih dina galur cannabis. Sanyawa ieu interaksi jeung CBD na THC pikeun ningkatkeun pidangan kauntungan terapi maranéhanana.

 

Naha CBD téh légal?

http://www.cannapresso.com/faqs

Numutkeun 2014 Ladang Bill nu disaluyuan ku Presiden Barack Obama, Ayat 7606 tina 2014 Ladang Bill otorisasi tumuwuhna sarta budidaya hemp industri, ti mana CBD pura asalna.

Keur legality of CBD (cannabidiol), Beda pangbadagna nyaéta tingkat THC. Bari tutuwuhan ganja ngandung tingkat luhur THC, hemp ngandung saeutik pisan tina kimiawi psikoaktif, ngandung teu leuwih ti 0,3% THC. bédana tunggal Ieu naon paling ngandelkeun ngabedakeun hemp ti ganja.

 

Industrial Hemp pertanian Act of 2013 - Amends nu Zat dikawasa kalakuan ngaluarkeun hemp industri ti harti "ganja." Ngahartikeun "hemp industri" pikeun hartosna tutuwuhan Cannabis sativa L. tur sagala bagian tutuwuhan misalna, naha tumuwuh atanapi henteu, kalawan konsentrasi tetrahydrocannabinol délta-salapan teu leuwih ti 0,3 persen dina dasar beurat garing. Deems Cannabis sativa L. papanggih yén wates konsentrasi lamun hiji jalma tumuwuh atawa prosés éta pikeun tujuan nyieun hemp industri anu luyu jeung hukum nagara.

 

Dea: "The kode ubar anyar (7350) ngadeg di [Aturan éta] teu kaasup bahan atawa produk nu kaasup tina harti ganja diatur dina dikawasa Zat Act (CSA). Kodeu ubar anyar ngawengku ngan maranéhanana extracts nu digolongkeun dina harti CSA ganja. Mun produk hiji diwangun solely bagian tina tutuwuhan cannabis kaasup ti harti CSA ganja, produk misalna teu bakal kaasup dina kode ubar anyar (7350) atawa dina kode ubar pikeun ganja (7360) "

 

Naon mangpaat CBD?

CBD (cannabidiol) nawarkeun spéktrum pinuh ku kauntungan kaséhatan kapanggih dina cannabis médis tapi tanpa efek samping tina THC. Dina Setélan klinis CBD geus ditémbongkeun pikeun mantuan kanker saréat, ngagentos konvulsi, radang, kahariwang, seueul, stress, nurunkeun tekanan darah, headaches tur loba masalah kaséhatan langkung. Sababaraha laporan nyarankeun yen konsentrasi luhur CBD sabenerna bisa ningkatkeun efek tina THC. Bari urang teu bisa nyieun klaim jadi kana efek tina CBD, minyak Cannabidiol, atawa minyak hemp CBD, kami ngabela sarta nyarankeun néangan bebas keur kauntungan of CBD.

 

 

Bakal ceunah "luhur" ti CBD?

Naon CBD?

 

No produk Hemp nimba kami téh sadayana dijieun tina hemp industri, nu ngan ngabogaan sajumlah renik THC, jadi euweuh pangaruh psikoaktif tina nyokot produk urang. Éta THC nu ngarupakeun komponén psikoaktif of cannabis.

 

 

Naon kauntungan tina ngagunakeun hemp?

http://www.cannapresso.com/faqs

 

Hemp ngandung nilai nutitional alus teuing, nyadiakeun komponén gizi ésénsial disebut asam lemak ésénsial nu awak manusa teu ngahasilkeun sacara alami, sarta kudu dihakan ku dahareun. Salajengna, munculna panalungtikan ilmiah ngarojong konsumsi CBD tina minyak hemp keur umum well-mahluk tur ngajaga anjeun cageur, tapi teu meunang anjeun "luhur". Henteu ngan nyaeta hemp renewable tur gancang-tumuwuh, ampir unggal bagian tina tutuwuhan nyaeta useable - pikeun dahareun, serat, bahan wangunan jeung suluh, kalawan hiji diperkirakeun 25,000 kagunaan. Hemp sequesters CO2 sarta henteu perlu herbisida keur mekar. Ogé daun taneuh dina kaayaan hadé ti saméméh ieu dipelak.

 

Sabaraha lami teu dinya nyandak digawekeun? Teu dinya nyandak dinten?

Sawaktos nyandak cukup, eta umumna ngan nyokot ngeunaan 20-30 menit pikeun eta jadi éféktif. Kalolobaan jalma mun munggaran dimimitian kaluar, teu terang naon nyangka na sering mopohokeun yen eta anu dimimitian pikeun mantuan kaayaan maranéhanana. Kusabab euweuh "luhur" lapor, paling urang teu terang yen eta anu ngalakukeun nanaon. Ngan sanggeus bari ulah aranjeunna nyadar yén sagala nyeri maranéhna bisa geus miboga geus euweuh aya atanapi henteu sakumaha sengit. The "rarasaan" téh jadi halus nu biasana, sadaya nu aya bisa jadi dicirikeun mangrupakeun calming halus. Saatos sababaraha kagunaan, loba jalma geus ngalaporkeun yén maranéhna ayeuna perhatikeun eta "nyokot ujung" off menit sanggeus administering. Tapi, pikeun kalolobaan pendatang, maranéhna nyangka parobahan badag jeung na ngan teu resep nu, kacuali keur dipake pikeun manajemén nyeri. Hiji siaran hipu tina nyeri biasana cukup noticeable sawaktos nyandak produk ieu dina jumlah ditangtoskeun.

 

Lamun ngagunakeun Minyak Vape, kumaha maneh mah nyaho sabaraha CBD Kuring lalaki?

 Hanjakal, teu aya cara nu panggampangna pikeun ngajawab patarosan ieu sabab sabenerna gumantung kana kumaha lila di sered Anjeun butuh na sabaraha lila anjeun nahan unggal sered dina saméméh exhaling.

Kumaha paling urang balik ngeunaan éta ku gaduh cartridge tunggal dedicated ka maranéhna Hemp Vape Minyak. Aranjeunna install cartridge nu onto kalam vape maranéhanana sarta ngagunakeun eta périodik sapopoe. Ku nyaho konsentrasi tina CBD dina minyak vape aranjeunna nuju maké, aranjeunna bisa ngitung sabaraha CBD aya dina cartridge nalika aranjeunna eusian eta. Contona, minyak vape kami boga 25mg of CBD per 1.5ml tina minyak vape. 1.5ml nyaeta jumlah umum ngeusian hiji cartridge (tapi teu hijina Jumlah ..... jadi ngaluyukeun nurutkeun kana cartridge Anjeun nganggo). Ku kituna, nalika maké minyak vape 100mg 10ml urang, lamun batur hayang 20mg of CBD, maranéhna bakal vape a cartridge 2ml pinuh unggal waktos aranjeunna dipake eta. Tapi, sakali deui, gumantung kana kumaha lila sered kasebut diayakeun di ogé bakal mangaruhan sabaraha CBD sabenerna asup ka awak hiji jalma.

 

botol 100mg 1oml kami: The Vape Minyak boga 10mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 1ml.

botol 300mg 1oml kami: The Vape Minyak boga 30mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 1 / 3ml.

botol 500mg 1oml kami: The Vape Minyak boga 50mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 0.2ml.

Kami botol 1000mg 1oml: The Vape Minyak boga 100mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 0.1ml.

 

Kami botol 100mg 15ml: The Vape Minyak boga 20 / 3mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 1.5ml.

Kami botol 300mg 15ml: The Vape Minyak boga 20mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 0.5ml.

Kami botol 500mg 15ml: The Vape Minyak boga 100 / 3mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 0.3ml.

Kami botol 1000mg 15ml: The Vape Minyak boga 200 / 3mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 0.15ml.

 

Kami botol 100mg 3oml: The Vape Minyak boga 10 / 3mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 3ml.

botol 300mg 3oml kami: The Vape Minyak boga 10mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 1ml.

Kami botol 500mg 3oml: The Vape Minyak boga 50 / 3mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 0.6ml.

Kami botol 1000mg 3oml: The Vape Minyak boga 100 / 3mg of CBD per 1 ml minyak vape. Ku kituna, misalna, upami anjeun hoyong 10mg of CBD, mangka anjeun bakal nyandak 0.3ml.

 

Naon bolong V +?

Bolong V + (pondok pikeun bolong uap Ditambah) nyaéta téhnologi patén pending of CANNAPRESSO kami kreatif nganggo bolong nebulizer mun inhale CBD, dina cara nu bioavailability CBD Pengetahuan Alam bisa sampurna lestari, handapeun Geter highfrequency tina bolong nebulizer mikro, ngahasilkeun 2,5 μm- 3,5 μm partikel diaméterna langsung kana pembuluh darah mucosal pulmonal, daya serap arteri pulmonal greatly ngaronjatkeun laju diserep CBD. 

 

Éta légal mana kuring cicing? Kuring butuh resép a? Kuring butuh kartu ganja médis? Kuring geus katempo dina warta lokal nu kaayaan kami teu legalize CBD Minyak. Kumaha eta tiasa légal di dieu?

Beristirahat assured, produk urang ngajual téh légal dina sakabéh 50 Amérika sarta kurang leuwih 40 nagara di sakuliah dunya. Eta teu merlukeun naon resép atawa kartu médis di Amérika Serikat. Mun anjeun di nagara sejen, mangga parios hukum lokal Anjeun. Loba nagara geus dimimitian legalizing CBD Minyak tina ganja; jeung sababaraha nagara geus milih eta handap. Bari CBD nyaeta CBD sarta henteu masalah naha éta asalna tina ganja atawa hemp pikeun eta janten éféktif, sabab ganja boga isu légal, CBD Minyak tina ganja bisa atawa bisa jadi légal dina kaayaan anjeun. Tapi, CBD Minyak tina Hemp IS légal dina sakabéh 50 nagara bagian, paduli hukum kaayaan anjeun kana ganja jeung ganja CBD Minyak.

 

Bakal Kuring lulus hiji Test Narkoba sanggeus ngagunakeun Produk ieu?

Kami geus ditulis hiji sakabéh artikel dina Blog Page urang ngeunaan ieu. Mangga klik judul handap ningali:   teu CBD ngakibatkeun batur pikeun nguji positif dina layar ubar?

 

Naha éta jadi mahal?

Jawaban keur kieu perenahna di kanyataan yén aya loba léngkah jeung bahan teuing tutuwuhan diperlukeun pikeun ngahasilkeun produk tungtung. Kahiji, jumlah anu cukup penting di hemp geus bisa dipelak, nu nyokot bulan, pikeun ngahasilkeun siki cukup tur stalk ngahasilkeun jumlah pangleutikna ti ekstrak hemp. Lajeng, ekstrak anu boga bisa sacara éksténsif dites pikeun mastikeun sanyawa na sangkan nepi tur purity na. ekstrak anu lajeng ngarumuskeun kana sagala rupa wangun produk, kayaning CBD Minyak pakait atawa Vaporizer Minyak sarta dijual ka retailers. Tiap lembaga sapanjang jalan perlu earn untung adil keur usaha maranéhanana. Ku waktu anjeun gaduh 4 atawa 5 badan aub, tingkat ongkos alami naek naon nu katingali dina pasaran kiwari.  

 

 

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


TAROS KAMI


WhatsApp Online Chat !