CBD Water 10ml 10mg CBD

harga: $ 22,98

Pondok Description:

CBD water 10mg:  Test Report CBD water using mineral water and CBD crystals, used on medical atomizer,for aerosol therapy. Cannapresso CBD Water is an innovative product of this century for human beings. Its main ingredients are pure 99.5% CBD crystals (without THC) and ionized water. CBD water can take the best effect when used with CANNAPRESSO mesh nebulizer through nebulization absorption. The key technology is to combine the mesh technology of CANNAPRESSO specific mes...


  • Botol carpacity: 10ml
  • Botol Tipe: Plastik, botol anak-buktina
  • Bahan utama: Ionized Cai, CBD Kristal
  • CBD kakuatan: 10mg
  • Spésifikasi bungkusan: boxed di 5 Botol
  • jéntré produk

    Tags produk

    CBD water 10mg:  Test Report


    CBD cai maké cai mineral jeung kristal CBD, dipaké dina atomizer médis, pikeun terapi aerosol.

    Cannapresso CBD Cai mangrupa produk inovatif abad ieu manusa. bahan utamina anu murni 99,5% kristal CBD (tanpa THC) jeung cai ionized.

    CBD water can take the best effect when used with CANNAPRESSO mesh nebulizer through nebulization absorption.

    Téknologi konci téh ngagabungkeun téknologi bolong of CANNAPRESSO nebulizer bolong husus (produk dipaténkeun tina test FDA 510K alat médis baku), nebulizing di 0.4-0.5 ml / mnt laju atomization ngaliwatan tech ultrasound di 130KHz frékuénsi geter, ngahasilkeun 2,5 μm puseur aerosol partikel langsung ka mukosa lung bisa diserep.

    téhnologi unik ieu sampurna preserves CBD bioactivity alam, anu bakal nyieun jalma rightly ngarasa vitalitas CBD alam jeung aslina sarta ménta vigor glowing.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !