global Rakan

brand distributor CANNAPRESSO

Rakan Global kami

Germany

MPV MEDICAL GmbH

+49 (0)89-7299 700-0 (Zentrale)
+49 (0)89-7299 700-99
info@mpvmedical.com

Greece

VAPOURTOSMOKE PRIVATE COMPANY
Email: info@vapour2smoke.gr
Tel: 0030 2103304015

Netherlands

 Super smoker club

Website: www.supersmokerclub.nl

Tel: 0031 850014333 

Spain

CIGARROS Y PUROS CACARIOS S.L.

Email: compras@iftobacco.com
Tel: 0034 922219897

Japan

CANNAPRESSO JAPAN

Contact Person :HIDEAKI KASAI

Phone number: +81)934821564

http://cannapresso-japan.jp/

Email :info@cannapresso-japan.jp


Ngabagéakeun janten Cannapresso Agen, hayu urang babagi ka milyaran pasar.

 

 

7 kawijakan supportive:

Régional agénsi ekslusif (monopoli) rojongan:

A.Transfer konsumén anyar anu hoyong ngadegkeun hubungan bisnis jeung Cannapresso dina Téritori Agen ka agénsi ekslusif.  

Aya ngajual produk na rojongan harga kalapa:

A.Offer bébas produk anyar sampel ka agénsi ekslusif.

B.Offer Ultra-kalapa harga ka agén ekslusif.

 

Aya ngajual produk na rojongan harga kalapa:

A.Offer saran jeung bahan contributing ka promosi nu diobral produk

B.Show agén ekslusif sahiji produk dina ramatloka na Expo.

 

Sampel produk na tanaga ngarojong :

A.Offer sampel bebas pikeun ngamekarkeun ajen tingkat kadua jeung layanan pinuh ku staf jualan profésional.

 

Tetep dina launching produk anyar :

A.Launch produk anyar per saparapat.

Luyu gol misi jualan na insentif jualan:

A.Complete udagan agénsi taunan 100%, bonus: 0,5% tina jumlah total

B.Complete udagan agénsi taunan 150%, bonus: 1% tina jumlah total

C.Bonuses nu dirobah jadi produk lajeng bakal diitung dina urutan kahiji taun di handap

 

Kualitas alus sanggeus-jualan rojongan :

 

A.All produk cacad ngarojong ngagantian produk anyar lajeng bakal replenished dina urutan nu pangahirna.

 


WhatsApp Online Chat !