">
  • CBD vape oil ejuice CBD hemp oil vape
  • cbd crystal cbd isolate
  • CBD crystal isolate
  • CBD OIL tincture
  • CANNAPRESSO CBD water mesh nebulizer
  • An innovative way to consume CBD--nebulizing. CANNAPRESSO MESH V+ technology
  • inspire CANNAPRESSO CBD spray

CBD Produk

Kami reueus nampilkeun nu "CANNAPRESSO" brand, kalawan 100% hemp diturunkeun CBD (cannabidiol) produk, dimaksudkeun kauntungan maneh na pikeun ningkatkeun pidangan hiji pangalaman vaping hadé.

Tentang Kami

CANNAPRESSO mangrupakeun mérek unik tina alam produk CBD basis hemp ti California, maturan tinggi konsentrasi CBD diturunkeun tina hemp industri, nu légal dina sakabéh 50 nagara bagian.

Naon CBD

Naon CBD?

Naon CBD?

CBD nyaeta pondok pikeun Cannabidiol, éta salah sahiji komponén cannabinoid alami-kajadian pang menonjol di tutuwuhan cannabis. Teu kawas molekul kawentar sejen, tetrahydrocannabinol (THC), CBD sagemblengna non-psikoaktif na pernah ngajadikeun aran "luhur". Padahal CBD téh ngan salah sahiji leuwih 60 cannabinoids kapanggih dina tutuwuhan cannabis, loba studi ilmiah geus dituduhkeun yén CBD mibanda potensi terapi greatest sagala cannabinoids.

Naon bolong V +

Naon bolong V +

Bolong V + sampurna bisa conserve nu bioacitivity of CBD sarta ngamaksimalkeun mangpaat CBD. urang kreatif migunakeun bolong nebulizer mun inhale CBD, dina cara nu bioavailability CBD Pengetahuan Alam bisa sampurna lestari, handapeun Geter highfrequency tina bolong nebulizer mikro, ngahasilkeun 2,5 μm-3,5 μm partikel diaméterna langsung kana pembuluh darah mucosal pulmonal, daya serap arteri pulmonal greatly ngaronjatkeun laju diserep CBD.

Naha CBD téh légal?

Naha CBD téh légal?

Numutkeun 2014 Ladang Bill nu disaluyuan ku Presiden Barack Obama, Ayat 7606 tina 2014 Ladang Bill otorisasi tumuwuhna sarta budidaya hemp industri, ti mana CBD pura asalna.

Bakal ceunah luhur ti CBD

Bakal ceunah luhur ti CBD

No produk Hemp nimba kami téh sadayana dijieun tina hemp industri, nu ngan ngabogaan sajumlah renik THC, jadi euweuh pangaruh psikoaktif tina nyokot produk urang. Éta THC nu ngarupakeun komponén psikoaktif of cannabis.

WhatsApp Online Chat !