FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

 

Çfarë është CBD?

Çfarë është CBD?

CBD është e shkurtër për Cannabidiol, ajo është një nga komponentin më të shquar të natyrshme-ndodhin cannabinoid në bimës kanabis. Ndryshe nga një molekulë e famshme, tetrahydrocannabinol (THC), CBD është plotësisht jo-psikoaktive dhe asnjëherë nuk ju bën të ndiheni "të lartë". Megjithëse CBD është vetëm një nga më shumë se 60 cannabinoideve gjenden në bimës kanabis, shumë studime shkencore kanë treguar se CBD ka potencialin më të madh terapeutik të gjitha cannabinoideve.

CBD mund të rrjedhin nga kërpi dhe marihuanë. Të gjitha CBD jonë rrjedh nga kërpi, natyrore bimore me bazë, e cila është e ligjshme në të gjitha 50 shtetet. CBD rrjedh nga kërp është e pasur me përfitimeve medicinale terapeutike, dhe natyrale të ulët në THC.

 

Çfarë është CBD Statuti?

http://www.cannapresso.com/faqs

Ligjshmëria apo paligjshmëria e CBD është kryesisht i bazuar në burimin e saj. Kjo është e çuditshme, për sigurt. Por kjo është një rezultat i padëshiruar i rastit dhe ligjit statutore që është rritur deri rreth kërp. Në veçanti, kërp nga jashtë, i cili ka qenë i ligjshëm për shumë vjet, ka një "gjenealogji ligjore" të ndryshme nga kërp në familje, i cili ka qenë i vetëm ligjor për të kultivuar në SHBA që nga viti 2014.

Brenda vendit burim CBD: Nëse CBD është nxjerrë nga bima "marijuana" (dmth, më shumë se 0.3% THC), atëherë ajo është e paligjshme federale. Në qoftë se ajo është nxjerrë nga bima "kërpi industrial", në bazë të shtetit ligjet kërp që përputhen me Farm Bill 2014, atëherë ajo është e ligjshme brenda atij shteti. Në bazë të nenit 763 të Bill shpenzimeve 2015 Omnibus ka fonde federale mund të përdoret për të ndërhyrë me kërp (ose produkteve të tij) për aq kohë sa ajo ishte kultivuar në një gjendje kërp-ligjore. Kjo dispozitë eksplicite shtrihet për të mos-ndërhyrjes në shtetet që nuk e kanë miratuar ligje kërp. (Kjo çështje financimi është në thelb e njëjta çështje që u trajtua në kontekstin MMJ në rastin e 9 ciruit McIntosh.) Pra, nga pikëpamja praktike produkte shtetërore-juridike kërp janë federale ligjore në të gjithë SHBA. Megjithatë, pasi projektligji Omnibus shpenzimeve ndikon vetëm fonde, kjo nuk do të shkaktojë klauzolës supremacinë (klauzolën në Kushtetutë që thotë ligji federal trumps ligjin e shtetit); Prandaj, shtetet në të cilat kërp dhe produktet e tij mbeten të paligjshëm dhe të cilët nuk e shfrytëzojnë federale fondeve (në masën që çdo shtetet e tilla në fakt ekzistojnë) mund të zbatojë ligjet e tyre anti-kanabis për të ndaluar shitjet CBD ose përdorimin.

I jashtëm me burim CBD: Nëse CBD është me burim nga një fabrikë "kërpi industrial" nga jashtë, dhe ajo përmban më pak se 0.3% THC, ajo është federale ligjore në të gjitha 50 shtetet në pajtim me kërp Indus. raste. Për më tepër, Clause Supremacy është implikuar në lidhje me kërp huaj burim që ligjet të dalin jashtë rasteve Federale vendosin çështjet substanciale të ligjit dhe jo nëpërmjet një dispozite të financimit, duke e bërë ato produkte CBD ligjore sipas ligjit të shtetit, too. Kjo është metodë e madhe ligjore me të cilat tregtarët CBD janë në gjendje të shesin CBD në mbarë vendin. (Cilësia e CBD huaj-burim mund të jetë më e vështirë për të konstatuar, me siguri, por kjo është një çështje krejtësisht të ndryshme nga statusi ligjor.)

FDA "mbulesë": Së fundi, FDA ka shtuar kohët e fundit dhe bëri të ditur se produktet ushqimor në të cilin CBD është shtuar shkelin Aktin Food, Drug & kozmetike. Kjo nuk ka të bëjë me produktet e prodhuara nga CBD vaj i pasur kërp, vetëm ato produkte ushqimor të cilat CBD izoluar është shtuar. Si ju ndoshta janë të vetëdijshëm, FDA gjithashtu pretendon se CBD nuk mund të shiten si nje shtojce dietetike.

 

Çfarë është dallimi në mes kërp dhe marihuanë?

 

Diferenca 1. Plant

Edhe pse të dy bimë janë pjesë e së njëjtës specie, kërpi dhe marijuana kanë disa dallime të rëndësishme.

1) a.Hemp rritet deri në 15 këmbë i gjatë dhe ka gjeth të gjatë masive, ajo është e qetë e mbushur ngushtë së bashku.

    b.Hemp është rritur në mbi 30 vende të ndryshme.

    C. Hemp mund të jetë rritur në një gamë të gjerë fushash, dhe rritet mirë në fushat që prodhojnë e rendimenteve të larta për misër.

2) a. Marijuana rrallë i kalon 5 këmbët lartësi dhe rritet jashtë me më shumë gjethe dhe sythe, çdo bimë nevojë për hapësirë ​​të rritet.

     b.Marijuana mbetet ilegale në më.

     c.Marijuana duhet të jetë rritur në ambiente përgjithësisht ngrohtë dhe i lagësht për të marrë sasinë e dëshiruar dhe cilësinë e buds THC përmbajnë.

 

 2. Komponimet kimike

Në të dy marihuanë dhe kërp, dy lloje të cannabinoideve të dalë jashtë: tetrahydrocannabinol (THC) & Cannabidiol (CBD)

1) kërp ka mezi ndonjë THC fare, me përmbajtje mesatare midis 0.05-1%. Hemp përmban më shumë se CBD bimës kanabis mesatare.

2) Lule e një fabrikë mesatare marihuanë përmbajnë nivele të THC e 10-14%.

 

 3. Çfarë përmban çdo të naftës?

1) vaj kërp përmban <0.3% THC, 18-27% CBD.

2) vaj Marijuana përmban 50-60% THC, 10-15% CBD.

 

4. Përdorimet e secilit naftës

1) kërp, me CBD lartë, përmbajtje të ulët THC, e përdorur zakonisht për të relaksuar, hidratues, qetësues, qetësues.

2) marihuanë, me THC të lartë, përmbajtje të ulët CBD, e përdorur zakonisht për rekreative dhe psikoaktive.

 

 

CBD vs THC

CBD, short për cannabidiol, është një organizatë jo-psikoaktive komponimet kimike në kanabis, përgjegjës për shumë cannabises e përfitimeve mjekësore. Nga ana tjetër, THC, të shkurtër për tetrahydrocannabinol, kompleksi psikoaktive në marihuanë, që shkakton "të lartë", lidhur me çështjet e kanabisit, ata janë dy kanabinoidet krejtësisht të veçanta, të cilat janë një klasë e komponimeve kimike.

 

1) Lartë

THC është ndoshta më i njohur për të qenë përbërës psikoaktiv në marihuanë. CBD, megjithatë, është jo-psikoaktive. Me fjalë të tjera, CBD nuk mund të merrni ju të lartë. Ndërsa zhgënjyese për përdoruesit rekreative, ky tipar unik i CBD është ajo që e bën atë kaq tërheqës si një ilaç.

Mjekët zakonisht preferojnë trajtimet me efekte minimale anësore, e cila ka qenë një pengesë e madhe për pranimin e marihuanës mjekësore. Po kështu, CBD ka qenë përdorur për të trajtuar fëmijët e vegjël me Sëmundjet e ndryshme.

2) ankthi

THC është i njohur për të shkaktuar disa njerëz të ndihen të shqetësuar apo paranojak. Por CBD besohet të ketë efekt të kundërt. Në fakt, studimet tregojnë se CBD punon për të luftuar ankthin e shkaktuar nga ingesting THC. Një numër studimesh sugjerojnë gjithashtu se CBD mund të zvogëlojë ankthin kur administrohen më vete.

3) antipsikotik

Përveç kësaj për të qenë jo-psikoaktive, CBD duket të ketë pronat e psikotrope. Hulumtuesit besojnë se CBD mund të projektojë përdoruesit marihuanë nga marrja e shumë të larta duke ulur efektet psikozë-si e THC. Megjithatë, që rregullon veprimtarinë mendje-ndryshuar e THC nuk është e gjitha se CBD është e mirë për të. Më vete, CBD është duke u testuar si një ilaç antipsikotike për njerëzit me skizofreni.

4) të fjetjes

Një e përdor më të zakonshme të marihuanës është si një ndihmës për gjumë. THC besohet të jetë përgjegjës për shumicën e efekteve të gjumit-inducing marihuanë së. Nga ana tjetër, studimet sugjerojnë CBD vepron për të nxitur vigjilenca, duke e bërë CBD një zgjedhje e dobët si një ilaç gjumë. Efektet e kundërta të CBD dhe THC në gjumë mund të shpjegojë pse disa shtame e përdoruesve të shkaktojë cannabis të ndiheni të përgjumur, ndërsa të tjerët janë të njohura për të rritur të energjisë.

5) Statusi ligjor

Përderisa shumica e vendeve kanë ligje të rrepta përreth marihuanë dhe THC, statusi ligjor i CBD është më pak e qartë. Në Shtetet e Bashkuara, CBD është teknikisht i paligjshëm pasi që është klasifikuar si një Orari I droge sipas ligjit federal. Një formë farmaceutike e CBD, i quajtur Epidiolex, u lirua vetëm kohët e fundit nga FDA për t'u testuar në fëmijët me epilepsi të rëndë.

Në anën tjetër, CBD është gjetur në kërp, të cilat mund të importohen ligjërisht dhe shitur në SHBA Disa kompani kanë përfituar nga ky shteg duke importuar ekstrakte të lartë të CBD kërp nga vendet e tjera ku kërp është prodhuar.

 

 

A ka ndonjë dallim në mes CBD kërpi dhe marihuanës CBD?

 "CBD është CBD-Nuk ka rëndësi se ku ajo vjen nga." 

Po kjo ka rëndësi. Lulja-krye dhe gjethet e disa shtameve kërp industrial mund të jetë një burim praktike të CBD (Çështjet Ligjore Pavarësisht), por kërp nuk është aspak një burim optimal të cannabidiol. kërp Industrial zakonisht përmban shumë më pak sesa cannabidiol kanabis CBD-pasura. sasi të mëdha të kërpit industrial janë të nevojshme për nxjerrjen e një sasi të vogël të CBD, duke rritur rrezikun e ndotesve toksike sepse kërpi është një "bio-akumulator" që tërheq metalet e rënda nga toka. Single-molekulë CBD sintetizuar në një laborator ose të nxjerrë dhe rafinuar nga kërp industrial i mungon terpenes kritike medicinale dhe cannabinoideve mesme gjenden në shtamet kanabisit. Këto komponime ndërveprojnë me CBD dhe THC për të rritur përfitimet e tyre terapeutike.

 

Pse CBD është e ligjshme?

http://www.cannapresso.com/faqs

Sipas Farm Bill 2014 të nënshkruar nga presidenti Barack Obama, neni 7606 i Farm Bill 2014 autorizuar rritjen dhe kultivimin e kërpit industrial, nga të cilat CBD gjoja rrjedh.

Për ligjshmërinë e CBD (cannabidiol), Dallimi më i madh është niveli THC. Ndërsa bimët e marihuanës përmbajnë nivele të larta të THC, kërp përmban shumë pak i kimike psikoaktive, që përmban jo më shumë se 0.3% THC. Ky ndryshim i vetëm është ajo që më mbështetet në për të dalluar kërp nga marihuanë.

 

Industrial Hemp Farming Akti i 2013 - ndryshon substancave të kontrolluara Akti për të përjashtuar kërp industrial nga përkufizimi i "marihuanë." Përkufizon "kërp industrial" do të thotë bimës kanabis sativa L. dhe një pjesë e impiantit të tillë, qoftë në rritje apo jo, me një përqendrim delta-nëntë tetrahydrocannabinol e jo më shumë se 0.3 për qind në një bazë peshë të thatë. Konsideron të Cannabis sativa L. për të përmbushur atë kufi të përqendrimit në qoftë se një person rritet apo përpunon atë për qëllime të bërë kërp industrial në përputhje me ligjin e shtetit.

 

DEA: "Kodi i ri i drogës (7350), i krijuar në [Rregulli] nuk përfshin materiale ose produkte që janë përjashtuar nga përkufizimi i marihuanës përcaktuar në Kontrolluar substanca veprojnë (CSA). Kodi i ri i drogës përfshin vetëm ato ekstrakte që bien në përkufizimin CSA e marihuanës. Nëse një produkt i përbërë vetëm nga pjesët e bimës kanabis përjashtuar nga përkufizimi CSA e marihuanës, produkt i tillë nuk do të përfshihen në kodin e ri të drogës (7350) ose në kodin e drogës për marihuanë (7360) "

 

Cilat janë përfitimet e CBD?

CBD (cannabidiol) ofron spektër të plotë të përfitimeve shëndetësore gjenden në kanabisit mjekësor, por pa efekte anësore të THC. Në mjedise klinike CBD ka treguar për të ndihmuar në trajtimin e kancerit, lehtësimin konvulsione, inflamacion, ankthi, të përzier, stresit, presionit të ulët të gjakut, dhimbje koke dhe shumë më tepër shqetësime shëndetësore. Disa raporte sugjerojnë se përqendrimet e larta të CBD në fakt mund të rrisë efektet e THC. Ndërsa ne nuk mund të bëjnë pretendime si të efekteve të CBD, vaj Cannabidiol, ose vaj kërpi CBD, ne jemi avokatët dhe të rekomandojë në kërkim në mënyrë të pavarur për të mirat e CBD.

 

 

Unë do të shkoj "të lartë" nga CBD?

Çfarë është CBD?

 

Nr Produktet tona Hemp Ekstrakt janë bërë të gjitha prej kërpit industrial, i cili vetëm ka gjurmë shumat e THC, kështu që nuk ka efekt psikoaktive nga marrja e produkteve tona. Është THC që është komponenti psikoaktive e kanabisit.

 

 

Cilat janë përfitimet nga përdorimi i kërp?

http://www.cannapresso.com/faqs

 

Hemp përmban vlera të shkëlqyera nutitional, duke siguruar komponentë esenciale ushqyese të quajtur esenciale acide yndyrore që trupi i njeriut nuk prodhon natyrshëm, dhe duhet të konsumohen nga dietë. Më tej, në zhvillim kërkimin shkencor mbështet konsumin e CBD nga vaj kërpi për mirëqenien e përgjithshme dhe ju mban të shëndetshëm, por nuk merrni ju "të lartë". Jo vetëm që është kërpi rinovueshme dhe rritje të shpejtë, pothuajse çdo pjesë e bimëve është e përdorshme - për ushqim, fibra, materialeve të ndërtimit dhe lëndë djegëse, me rreth 25.000 përdorime. Hemp sequesters CO2 dhe nuk ka nevojë herbicidet të lulëzojnë. Ai gjithashtu lë tokën në gjendje më të mirë se më parë ajo ishte mbjellë.

 

Sa kohë duhet për të punuar? A do të marrë ditë?

Kur të marrë të mjaftueshme, ajo merr në përgjithësi vetëm rreth 20-30 minuta që ajo të hyjë në fuqi. Shumica e njerëzve, kur për herë të parë duke filluar nga, nuk e di se çfarë të presin dhe shpesh dal se ka filluar për të ndihmuar në gjendjen e tyre. Që nuk ka asnjë "të lartë" për të raportuar, shumica e njerëzve nuk e dinë se ajo është bërë asgjë. Vetëm pas një kohë që ata e kuptojnë se çdo dhimbje ata mund të kenë pasur ka më apo jo si intensive. E "Ndjenja" është aq delikate që zakonisht, gjithçka që është në gjendje të identifikohen është një qetësues delikate. Pas disa përdorime, shumë njerëz kanë raportuar se ata tani vini re se "duke marrë buzë off" minuta pas administrimit. Por, për shumicën e të ardhurve, ata presin një ndryshim të madh dhe e saj thjesht nuk donte që, nëse ajo është duke u përdorur për menaxhimin e dhimbjes. Një deklaratë butë i dhimbjes është zakonisht mjaft e dukshme kur të marrë këto produkte në sasi të duhur.

 

Kur përdorni naftës Vape, si mund ta di se sa CBD unë jam marrë?

 Për fat të keq, nuk ka asnjë mënyrë e lehtë për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje, sepse ajo me të vërtetë varet se sa kohë e zvarrit ju merrni dhe sa kohë ju mbajë çdo terhiq në para exhaling.

Si shumica e njerëzve shkojnë për këtë është duke pasur një fishek i vetëm i dedikuar për kërp tyre Vape naftës. Ata instaloni fishek onto stilolaps tyre Vape dhe e përdorin atë në mënyrë periodike gjatë gjithë ditës. Duke ditur përqendrimin e CBD në vaj Vape ata janë duke përdorur, ata mund të llogarisin se sa CBD është në gëzhojë, kur ata mbushin atë. Për shembull, vaj ynë Vape ka 25mg e CBD per 1.5ml e naftës Vape. 1.5ml është një sasi të përbashkët për të mbushur një fishek (por jo vetëm shumën ..... mënyrë të përshtatur sipas fishek ju përdorni). Pra, kur duke përdorur 100mg 10ml vaj tonë Vape, nëse dikush donte 20mg e CBD, ata do të Vape një 2ml fishek plotë çdo herë ata e përdorën atë. Por, përsëri, në varësi se sa kohë terhiq është mbajtur në do të ndikojë se sa CBD fakt merr në trupin e një personi.

 

shishe ynë 100mg 1oml: The Vaj Vape ka 10mg e CBD per 1 ml vaji Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 1ml.

shishe ynë 300mg 1oml: The Oil Vape ka 30mg e CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 1 / 3ml.

shishe ynë 500mg 1oml: The Oil Vape ka 50mg e CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 0.2ml.

Ynë shishe 1000mg 1oml: The Oil Vape ka 100mg CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 0.1ml.

 

Ynë shishe 100mg 15ml: The Oil Vape ka 20 / 3mg e CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 1.5ml.

Ynë shishe 300mg 15ml: The Oil Vape ka 20mg e CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 0.5ml.

Ynë shishe 500mg 15ml: The Oil Vape ka 100 / 3mg e CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 0.3ml.

Ynë shishe 1000mg 15ml: The Oil Vape ka 200 / 3mg e CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 0.15ml.

 

Ynë shishe 100mg 3oml: The Oil Vape ka 10 / 3mg e CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 3ml.

shishe ynë 300mg 3oml: The Vaj Vape ka 10mg e CBD per 1 ml vaji Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 1ml.

Ynë shishe 500mg 3oml: The Oil Vape ka 50 / 3mg të CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 0.6ml.

Ynë shishe 1000mg 3oml: The Oil Vape ka 100 / 3mg e CBD per 1 ml vaj Vape. Kështu, për shembull, në qoftë se ju doni 10mg e CBD, atëherë ju do të marrë 0.3ml.

 

Çfarë është Mesh V +?

Rrjetë V + (i shkurtër për Mesh mjegull Plus) është një teknologji patentë në pritje të CANNAPRESSO, ne kreative përdorim rrjetë nebulizer të thith CBD, në cilën mënyrë bioavailability CBD natyror mund të ruhet në mënyrë të përkryer, nën highfrequency dridhje e rrjetë mikro Nebulizer, duke prodhuar 2.5 μm- 3.5 mM particles diametër direkt tek pulmonare enëve mukozale të gjakut, pulmonar absorbimi arterie përmirëson normës thithjen CBD. 

 

A është e ligjshme, ku unë jetoj? A kam nevojë për një recetë? A kam nevojë për një kartë marihuanës mjekësore? Unë e kam parë në lajmet lokale që shteti ynë nuk e ka legalizuar CBD naftës. Si mund të jetë i ligjshëm këtu?

Pjesa tjetër e siguroi, produktet ne shesim janë ligjore në të gjitha 50 shtetet dhe rreth 40 vende të botës. Ajo nuk kërkon ndonjë recetë as kartë mjekësore në Shtetet e Bashkuara. Nëse ju jeni në një vend tjetër, ju lutem kontrolloni ligjet tuaja lokale. Shumë shtete kanë filluar legalizimin CBD naftës nga Marijuana; dhe disa shtete kanë votuar atë. Ndërsa CBD është CBD dhe kjo nuk ka rëndësi nëse ajo vjen nga marihuana apo kërpit që ajo të jetë e efektshme, për shkak se marijuana ka probleme ligjore, CBD naftës nga Marijuana mund ose nuk mund të jetë i ligjshëm në shtetin tuaj. Por, CBD naftës prej kërpit është e ligjshme në të gjitha 50 shtetet, pavarësisht nga ligjet e shtetit tuaj në marihuanë marihuanë dhe CBD naftës.

 

Unë do të kalojë një test të drogës pas përdorimit të këtyre produkteve?

Ne kemi shkruar një artikull të tërë në blogun Page tonë në lidhje me këtë. Ju lutem klikoni titullin e mëposhtëm për të parë:   KA CBD SHKAKU dikush për test pozitiv në një ekran të drogës?

 

Pse është kaq i shtrenjtë?

Përgjigja për këtë pyetje qëndron në faktin se ka shumë hapa dhe material shumë e bimëve të nevojshme për të prodhuar produktin fund. Së pari, një sasi mjaft të konsiderueshme të kërpit duhet të jetë rritur, i cili merr muaj, për të prodhuar fara të mjaftueshme dhe kërcell të prodhojë një sasi shumë të vogël të ekstrakt kërp. Pastaj, ekstrakt duhet të testohen gjerësisht për të siguruar përbërës të saj përbëjnë dhe pastërtia e tij. Ekstrakti është formuluar pastaj në forma të ndryshme të produkteve, të tilla si CBD Oil pika ose vaporizer naftës dhe është shitur për shitësit. Çdo entitet gjatë rrugës ka nevojë për të fituar një fitim të drejtë për përpjekjet e tyre. Nga koha që ju keni 4 ose 5 subjekte të përfshirë, niveli kosto natyrisht rrit me atë që ju shihni në treg sot.  

 

 

Duan të punojnë me ne?


NA KONTAKTONI


WhatsApp Online Chat !