Warranty Katentuan

CANNAPRESSO Warranty Center in USA

CANNAPRESSO CBD LOGO

Situs web: www.cannapresso.com

Instagram: cannapresso.cbd

Facebook: Cannapresso CBD 

 

Proses babar pisan minangka nderek

1.Call utawa email Staff layanan customer kita kanggo instruksi babar pisan.

2.Prepare lan panrimo tuku asli kanggo item. Yen dituku online mangga nyedhiyani packing slip / invoice saka pangiriman ing

3.Print metu wangun bali barang dagangan lan isi metu rampung lan legibly. Klik kene  kanggo ngakses wangun CANNAPRESSO bali.

 

ragad Shipping

1.For pungkasan kedhaftar, kita nutupi ragad kapal loro-sisih;

1.For kopi Vape lan Wholesalers, kita mung nutupi ragad kapal saka tengah babar pisan kita menyang sisih.

 

Wangsul item kanggo (alamat Mailing)

Email: marketing@cannapresso.com

Tel: 1 626 855 0800

Tambah: 202 North California Ave, City of Industry CA 91744 USA


WhatsApp Online Chat !