FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

 

Apa CBD?

Apa CBD?

CBD cendhak kanggo Cannabidiol, iku salah siji saka komponèn cannabinoid alamiah-kedadean paling penting ing tanduran ganja. Boten kados molekul misuwur liyane, tetrahydrocannabinol (THC), CBD temen non-psikoaktif lan tau ndadekake sing aran "dhuwur". Sanadyan CBD iku mung salah siji saka liwat 60 cannabinoids ditemokaké ing tetanduran ganja, akeh ilmu ilmiah wis dituduhake sing CBD kagungan potensial babagan pengobatan paling kabeh cannabinoids.

CBD bisa saka hemp lan mariyuana. Kabeh CBD kita asalé saka alam, hemp basis tanduran, kang legal ing kabeh negara 50. CBD asalé saka hemp punika sugih ing keuntungan medicinal lan babagan pengobatan, lan alamiah kurang ing THC.

 

Apa CBD penegakan?

http://www.cannapresso.com/faqs

Legality utawa illegality saka CBD utamané adhedhasar sawijining sumber. Iki aneh, manawa. Nanging asil unintended saka cilik lan undang-undang sing wis thukul nganti watara hemp. Ing tartamtu, hemp saka luar negeri, kang wis legal kanggo akèh taun, wis "Silsilah legal" beda saka hemp domestik, kang wis mung wis legal kanggo cultivate ing AS wiwit 2014.

Domestically sumberipun CBD: Yen CBD sing dijupuk saka tanduran "mariyuana" (IE, luwih saka 0.3% THC) banjur iku Federally ilegal. Yen dijupuk saka "hemp industri" tanduran miturut negara hukum hemp sing tundhuk karo 2014 Farm Bill banjur iku legal ing negara sing. Adhedhasar bagean 763 saka Bill mbuwang 2015 Omnibus ora Dana Federal bisa digunakake kanggo ngganggu hemp (utawa sawijining produk) supaya dawa minangka lestarekake ing negara hemp-legal. panentu tegas ngluwihi kanggo non-gangguan negara sing wis ora berlaku hukum hemp. (Masalah pendanaan punika ateges Jeksa Agung bisa ngetokake padha sing iki ono ing babak MMJ ing kasus 9 Ciruit McIntosh.) Dadi, saka sudut praktis produk hemp negara-legal sing Federally legal saindhenging US. Nanging, wiwit Omnibus mbuwang Bill mung mengaruhi pendanaan, iku ora micu kaunggulan angger (ing angger-angger ing Konstitusi sing ngandika hukum Federal trumps hukum negara); Mulane, nyariosaken kang hemp lan produk tetep ilegal lan sing ora nggunakke Federal Dana (menyang ombone sing sembarang negara kuwi bener ana) bisa dilakokaké hukum anti-ganja sing kanggo nglarang sales CBD utawa nggunakake.

Foreign sumberipun CBD: Yen CBD sumberipun saking tanduran "hemp industri" saka luar negeri, lan ngandhut kurang saka 0.3% THC, iku Federally legal ing kabeh negara 50 miturut ing Hemp Indus. kasus. Salajengipun, ing angger-angger kaunggulan wis klebu bab hemp sumberipun manca wiwit hukum njedhul saking kasus Federal panentu masalah intine saka hukum lan ora liwat panentu pendanaan, nggawe sing produk CBD legal ing negara hukum, banget. Iki cara legal utama kang CBD pedagang bisa ngedol CBD negoro. (Kualitas CBD manca-sumberipun bisa luwih angel kanggo ramesthi, manawa, nanging sing Jeksa Agung bisa ngetokake tanggung beda saka status legal.)

FDA "numpuki": Akhire, FDA wis bubar jumangkah lan announced sing produk becik ditonton kang CBD wis ditambahaké nglanggar Food, tamba & Kosmetik undhang. Iki ora aplikasi kanggo produk digawe saka CBD lenga sugih hemp, mung sing produk becik ditonton kanggo kang CBD isolasi wis ditambahaké. Sing ana mbokmenawa weruh, ing FDA uga contends sing CBD ora bisa didol minangka tambahan halal.

 

Apa ing antarane prabédan hemp lan mariyuana?

 

1. Plant Bèntenipun

Senajan loro tetanduran iku bagéyan saka spesies sing padha, hemp lan mariyuana duwe sawetara beda wujud.

1) a.Hemp mundak akeh nganti 15 kaki dhuwur lan wis stalks massive dawa, iku wis mulyo rapet dikempalken bebarengan.

    b.Hemp wis thukul ing liwat 30 negara.

    C. Hemp bisa thukul ing sawetara saka sudhut wilayah, lan mundak akeh paling apik ing kothak sing gawé panenan dhuwur jagung.

2) a. Marijuana arang ngluwihi 5 kaki dhuwur lan mundak akeh metu karo liyane godhong lan tunas, saben tanduran kudu papan kanggo tuwuh.

     b.Marijuana tetep ilegal ing paling.

     c.Marijuana kudu thukul ing lingkungan umum anget lan lembab kanggo njaluk jumlahe dikarepake lan kualitas tunas THC-ngemot.

 

 2. senyawa kimia

Ing loro mariyuana lan hemp, loro jinis cannabinoids ngadeg metu: Tetrahydrocannabinol (THC) & Cannabidiol (CBD)

1) Hemp wis lagi wae sembarang THC ing kabeh, karo isi rata-rata antarane 0.05-1%. Hemp ngandhut luwih CBD saka tanduran ganja rata-rata.

2) Kembang saka tetanduran mariyuana saben ngandhut kadhar THC saka 10-14%.

 

 3. Apa saben lenga ngandhut?

1) lenga hemp ngandhut <0.3% THC, 18-27% CBD.

2) lenga Marijuana ngandhut 50-60% THC, 10-15% CBD.

 

4. Ulah saben lenga

1) hemp, karo CBD dhuwur, isi THC kurang, biasane digunakake kanggo sayah, moisturizing, gak oleh pisan, calming.

2) mariyuana, karo THC dhuwur, isi CBD kurang, biasane digunakake kanggo rekreasi lan psikoaktif.

 

 

CBD vs THC

CBD, singkatan cannabidiol, iku senyawa kimia non-psikoaktif ing ganja, tanggung jawab kanggo akeh cannabises keuntungan medical. Ing tangan liyane, THC, singkatan tetrahydrocannabinol, senyawa psikoaktif ing mariyuana, sing nimbulaké "dhuwur", gadhah masalah ganja, lagi loro cannabinoids rampung kapisah, kang kelas senyawa kimia.

 

1) Ing Dhuwur

THC mbokmenawa paling dikenal kanggo kang bakal psikoaktif ing mariyuana. CBD, Nanging, punika non-psikoaktif. Ing tembung liyane, CBD ora bisa njaluk sampeyan dhuwur. Nalika kuciwo kanggo pangguna rekreasi, fitur iki unik saka CBD apa ndadekake supaya narik kawigaten obat.

Doctors biasane seneng pangobatan karo efek sisih paling tithik, kang wis alangi utama kanggo pamukiman medical mariyuana. Uga, CBD wis digunakake kanggo nambani anak enom karo macem-macem ailments.

2) kuatir

THC dikenal kanggo nimbulaké sawetara wong aran penasaran utawa paranoid. Nanging CBD dipunyakini duwe pengaruh ngelawan. Ing kasunyatan, pasinaon nuduhake yen CBD dianggo kanggo counteract kuatir disebabake supados karohanen THC. A sawetara pasinaon uga suggest sing CBD bisa nyuda kuatir nalika diterbitake ing dhewe.

3) antipsychotic

Saliyane dadi non-psikoaktif, CBD misale jek duwe antipsychotic. Peneliti pracaya CBD uga project kedhaftar mariyuana njupuk dhuwur banget kanthi ngurangi efek sayah-kaya saka THC. Nanging, ngatur kegiatan pikiran-ngganti saka THC ora kabeh sing CBD apik kanggo. Ing dhewe, CBD lagi dites minangka medicine antipsychotic kanggo wong skizofrenia.

4) Turu

Salah Efesus sing paling umum saka mariyuana sing minangka sepindah turu. THC dipracaya tanggung jawab kanggo paling efek turu-mengaruhi mariyuana kang. Ing tangan liyane, pasinaon suggest CBD tumindak kanggo ningkataké wakefulness, nggawe CBD pilihan miskin minangka obat turu. Efek ngelawan saka CBD lan THC ing turu bisa nerangake apa sawetara galur kedhaftar ganja sabab aran drowsy nalika wong sing dikenal kanggo ngedongkrak energi.

5) Status Legal

Nalika negara paling duwe hukum ketat lingkungan mariyuana lan THC, status legal CBD kurang cetha. Ing Amerika Serikat, CBD teknis ilegal awit iku wis diklasifikasikaké minangka Jadwal aku tamba ing Federal hukum. A wangun pharmaceutical saka CBD, disebut Epidiolex, iki mung bubar ngankat dening FDA kanggo bisa dites ing bocah kanthi ayan abot.

Ing tangan liyane, CBD ditemokake ing hemp, kang bisa sah diimpor lan didol ing AS Sawetara perusahaan wis dijupuk kauntungan saka loophole iki dening ngimpor dhuwur-CBD mbeber hemp saka negara ngendi hemp diprodhuksi.

 

 

Apa ana prabédan antarane hemp CBD lan mariyuana CBD?

 "CBD punika CBD-Ora Matter ngendi tekané." 

Ya iku ora Matter. Kembang-menang lan godhong saka sawetara galur hemp industri uga dadi sumber sregep saka CBD (masalah legal antawis), nanging hemp dening ora tegese sumber optimal saka cannabidiol. hemp Industrial biasane ngandhut cannabidiol kurang adoh saka ganja CBD-sugih. jumlah ageng hemp industri sing dibutuhaké kanggo extract jumlah cilik saka CBD, mangkono mundhakaken risiko rereged beracun amarga hemp punika "bio-accumulator" sing ndudohke logam abot saka lemah. Single-molekul CBD disintesis ing Lab utawa dijupuk lan olahan saka hemp industri kurang terpenes medicinal kritis lan cannabinoids secondary nemu ing galur ganja. senyawa iki sesambungan karo CBD lan THC kanggo nambah keuntungan babagan pengobatan sing.

 

Apa CBD legal?

http://www.cannapresso.com/faqs

Miturut 2014 Farm Bill mlebu dening Presiden Barack Obama, Section 7606 saka 2014 Farm Bill sah wutah lan budidoyo saka hemp industri, saka kang CBD ethok asalipun.

Kanggo legality CBD (cannabidiol), Bentenipun paling gedhe tingkat THC. Nalika tanduran mariyuana ngemot tingkat dhuwur saka THC, hemp ngandhut sekedhik saka kimia psikoaktif, surasane ora ana kang luwih saka 0.3% THC. prabédan siji iki apa sing paling gumantung ing kanggo mbedakake hemp saka mariyuana.

 

Industrial Hemp Farming undhang saka 2013 - kalepatan kanthi ing Zat kontrol undhang kanggo ngilangi hemp industri saka definisi saka "mariyuana." Nemtokake "hemp industri" ateges tanduran ganja sativa L. lan bagean saka tanduran kuwi, apa akeh utawa ora, karo konsentrasi tetrahydrocannabinol delta-sangang ora luwih saka 0.3 persen ing basis bobot garing. Dianggep ganja sativa L. kanggo ketemu sing watesan konsentrasi yen wong mundak akeh utawa pangolahan iku tujuane nggawe hemp industri sesuai karo hukum negara.

 

DEA: "Kode tamba anyar (7350) diadegaké ing [Aturan] ora kalebu bahan utawa produk sing tilar saka definisi saka mariyuana kasebut ing kontrol bahan kimia undhang (CSA). Kode tamba anyar kalebu mung sing mbeber sing tiba ing definition CSA saka mariyuana. Yen produk isinipun namung bagean saka tanduran ganja tilar saka definisi CSA mariyuana, produk kuwi ora bakal klebu ing kode tamba anyar (7350) utawa ing kode tamba kanggo mariyuana (7360) "

 

Apa sing keuntungan saka CBD?

CBD (cannabidiol) nawakake spektrum kebak kesehatan keuntungan ditemokaké ing ganja medical nanging tanpa efek sisih THC. Ing setelan Clinical CBD wis ditampilake kanggo kanker nambani, ngganti kejang, inflammation, kuatir, mual, kaku, meksa getih ngisor, ngelu lan akeh uneg-uneg kesehatan liyane. Sawetara lapuran suggest sing konsentrasi dhuwur saka CBD bener bisa nambah efek saka THC. Nalika kita ora bisa nggawe claims minangka kanggo efek saka CBD, lenga Cannabidiol, utawa lenga hemp CBD, kita penasehat ukum lan saran nggoleki independen kanggo keuntungan saka CBD.

 

 

Bakal aku njaluk "dhuwur" saka CBD?

Apa CBD?

 

No produk Hemp Extract Kita kabeh digawe saka hemp industri, kang mung nduweni nglacak jumlah THC, supaya ora ana efek psikoaktif saka njupuk produk kita. Iku THC sing komponèn psikoaktif saka ganja.

 

 

Apa sing keuntungan saka nggunakake hemp?

http://www.cannapresso.com/faqs

 

Hemp ngandhut nilai nutitional banget, nyediakake komponen nutrisi penting disebut asam lemak Penting sing awak manungsa ora gawé alamiah, lan kudu migunakaken dening diet. Luwih, berkembang penelitian ilmiah ndhukung konsumsi CBD saka lenga hemp kanggo umum uga-kang lan tansah sehat, nanging ora njaluk sampeyan "dhuwur". Ora mung iku hemp dianyari lan cepet-akeh, meh saben bagean saka tanduran useable - kanggo pangan, serat, bahan bangunan lan bahan bakar, karo kira 25,000 Efesus. Hemp sequesters CO2 lan ora perlu herbisida gedhe. Uga godhong lemah ing kondisi apik saka sadurunge iku nandur.

 

Suwene iku njupuk kanggo bisa? Iku njupuk dina?

Nalika njupuk cukup, iku umume mung njupuk bab 20-30 menit iku dadi èfèktif. Paling wong nalika pisanan miwiti, ora ngerti apa nyana lan asring klalen sing wis diwiwiti kanggo kondisi sing. Awit ana "dhuwur" kanggo laporan, paling wong ora ngerti sing wis dilakoni apa-apa. Mung sawise nalika padha éling sing sembarang pain padha bisa wis ora ono ana utawa ora kaya kuat. Ing "koyo" dadi subtle sing biasane, kabeh sing bisa kanggo bisa dikenali punika calming subtle. Sawise sawetara Efesus, akeh wong wis kacarita sing padha saiki sok dong mirsani "njupuk pinggiran" mati menit sawise administering. Nanging, kanggo paling newcomers, padha nyana pangowahan ageng lan mung ora kaya sing, kajaba iku kang digunakake kanggo Manajemen pain. A release lanang saka pain biasane nyedhaki ngelingke nalika njupuk produk iki ing jumlah sing tepat.

 

Nalika nggunakake Oil Vape, carane aku ngerti carane akeh CBD aku njupuk?

 Sayange, ora ana cara sing gampang kanggo njawab pitakonan iki amarga saestu gumantung ing suwene drag njupuk lan suwene sampeyan terus saben seret ing sadurunge exhaling.

Carane paling wong menyang bab iku dening gadhah isi siji darmabakti kanggo sing Hemp Vape Oil. Padha nginstal isi dhateng pen vape lan nggunakake periodik sedina muput. Miturut ngerti konsentrasi CBD ing lenga vape lagi nggunakake, padha bisa ngetung pinten CBD ing isi ing nalika padha isi. Kayata, lenga vape kita wis 25mg saka CBD saben 1.5ml saka lenga vape. 1.5ml jumlah umum kanggo isi isi (nanging ora mung jumlah ..... supaya nyetel miturut isi sampeyan nggunakake). Dadi, nalika nggunakake lenga vape 100mg 10ml kita, yen wong wanted 20mg saka CBD, wong bakal vape a isi 2 ml lengkap saben wektu padha digunakake. Nanging, maneh, gumantung carane long seret iki dianakaké ing uga bakal mengaruhi cara akeh CBD bener nemu menyang awak wong.

 

botol 100mg 1oml kita: The Vape Oil wis 10mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 1ml.

botol 300mg 1oml kita: The Vape Oil wis 30Mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 1 / 3ml.

botol 500mg 1oml kita: The Vape Oil wis 50mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 0.2ml.

Kita botol 1000mg 1oml: The Vape Oil wis 100mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 0.1ml.

 

Kita botol 100mg 15ml: The Vape Oil wis 20 / 3mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 1.5ml.

Kita botol 300mg 15ml: The Vape Oil wis 20mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 0.5ml.

Kita botol 500mg 15ml: The Vape Oil wis 100 / 3mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 0.3ml.

Kita botol 1000mg 15ml: The Vape Oil wis 200 / 3mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 0.15ml.

 

Kita botol 100mg 3oml: The Vape Oil wis 10 / 3mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 3ml.

botol 300mg 3oml kita: The Vape Oil wis 10mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 1ml.

Kita botol 500mg 3oml: The Vape Oil wis 50 / 3mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 0.6ml.

Kita botol 1000mg 3oml: The Vape Oil wis 100 / 3mg saka CBD saben 1 ml saka lenga vape. Dadi, contone, yen sampeyan pengin 10mg saka CBD, sampeyan bakal njupuk 0.3ml.

 

Apa Mesh V +?

Bolong V + (cendhak kanggo Mesh Beluk Plus) iku teknologi patent ditundha saka CANNAPRESSO, kita kreatif nggunakake bolong nebulizer kanggo inhale CBD, ing cara kang bioavailability CBD Natural bisa sampurna lindungi, ing geter highfrequency bolong nebulizer mikro, prodhuksi 2.5 μm- 3,5 μm partikel diameter langsung menyang prau getih mukosa paru, nyerep arteri pulmonalis nemen mbenakake tingkat panyerepan CBD. 

 

Apa legal ngendi aku manggon? Aja aku kudu resep? Aku kudu kertu mariyuana medical? Aku wis katon ing warta lokal sing negara kita ora legalize CBD Oil. Carane bisa legal kene?

Ngaso njamin, produk kita ngedol ana legal ing kabeh 50 Serikat lan kira-kira 40 negara ing donya. Ora mbutuhake sembarang resep utawa kertu medical ing Amerika Serikat. Yen sampeyan ana ing negara liyane, mangga dipriksa hukum lokal. Akeh negara wis dipunwiwiti legalizing CBD Oil saka Marijuana; lan sawetara negara wis milih iku mudhun. Nalika CBD punika CBD lan ora Matter apa tekané mariyuana utawa hemp iku dadi efektif, amarga mariyuana wis masalah legal, CBD Oil saka Marijuana bisa utawa ora bisa dadi legal ing negara. Nanging, CBD Oil saka Hemp IS LEGAL ing kabeh negara 50, preduli saka negara hukum kang ing mariyuana lan mariyuana CBD Oil.

 

Aku bakal pass Test Tamba sawise nggunakake Products iki?

We wis ditulis kabeh artikel ing Blog Page kita bab iki. Mangga klik judhul ngisor iki kanggo ndeleng:   Panjenengan CBD sabab wong nyoba positif ing A LAYAR tamba?

 

Apa iku dadi larang?

Jawaban menyang pitakonan iki dumunung ing kasunyatan sing ana akeh langkah lan materi akeh tanduran sing ngasilaké produk pungkasan. First, jumlah nyedhaki substansial saka hemp wis bisa thukul, kang njupuk sasi, kanggo ngasilaké wiji cukup lan stalk kanggo gawé jumlah cilik saka extract hemp. Banjur, ing extract wis bisa cetha dites kanggo mesthekake senyawa sawijining arupi lan kemurnian sawijining. extract banjur ngrumusaken menyang macem-macem formulir produk, kayata CBD Oil Kata utawa Vaporizer Oil lan didol kanggo pengecer. Saben entitas sadawane dalan perlu kanggo entuk MediaWiki sing padha kanggo efforts. Miturut wektu sampeyan duwe 4 utawa 5 èntitas melu, tingkat biaya alamiah mundhak kanggo apa sing ndeleng ing pasar dina.  

 

 

Arep digarap US?


KONTAK US


WhatsApp Online Chat !