CBD Water 10ml 10mg CBD

price: $ 22,98

Short Description:

CBD water 10mg:  Test Report CBD water using mineral water and CBD crystals, used on medical atomizer,for aerosol therapy. Cannapresso CBD Water is an innovative product of this century for human beings. Its main ingredients are pure 99.5% CBD crystals (without THC) and ionized water. CBD water can take the best effect when used with CANNAPRESSO mesh nebulizer through nebulization absorption. The key technology is to combine the mesh technology of CANNAPRESSO specific mes...


  • Botol carpacity: 10ml
  • Botol Koleksi: Plastik, botol anak-bukti
  • Úa utama: émisi Water, CBD Crystal
  • CBD kekuatan: 10mg
  • Specifications Packaging: kothak ing 5 Botol
  • Detail produk

    Tags Product

    CBD water 10mg:  Test Report


    CBD banyu nggunakake banyu mineral lan kristal CBD, digunakake ing atomizer medical, kanggo therapy aerosol.

    Cannapresso CBD Water produk inovatif saka abad iki kanggo manungsa. úa utama sing murni 99.5% kristal CBD (tanpa THC) lan ionized.

    CBD water can take the best effect when used with CANNAPRESSO mesh nebulizer through nebulization absorption.

    Teknologi tombol kanggo gabungke teknologi bolong CANNAPRESSO nebulizer bolong tartamtu (produk paten saka test FDA 510K piranti standar medical), nebulizing ing 0.4-0.5 ml / min tingkat atomization liwat tech ultrasonik ing 130KHz frekuensi Geter, prodhuksi 2.5 μm tengah aerosol partikel langsung menyang mucosa lung diserap.

    teknologi unik sampurna ngreksa CBD bioactivity alam, kang bakal nggawe wong rightly aran vitalitas CBD alam lan asli lan diwenehi vigor mencorong.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !