Global Partner

account distributor CANNAPRESSO

Partner Global kita

Germany

MPV MEDICAL GmbH

+49 (0)89-7299 700-0 (Zentrale)
+49 (0)89-7299 700-99
info@mpvmedical.com

Greece

VAPOURTOSMOKE PRIVATE COMPANY
Email: info@vapour2smoke.gr
Tel: 0030 2103304015

Netherlands

 Super smoker club

Website: www.supersmokerclub.nl

Tel: 0031 850014333 

Spain

CIGARROS Y PUROS CACARIOS S.L.

Email: compras@iftobacco.com
Tel: 0034 922219897

Japan

CANNAPRESSO JAPAN

Contact Person :HIDEAKI KASAI

Phone number: +81)934821564

http://cannapresso-japan.jp/

Email :info@cannapresso-japan.jp


Welcome dadi Cannapresso Agent, ayo kang nuduhake milyar pasar.

 

 

7 kawicaksanan prewangan:

Regional agensi eksklusif (monopoli) support:

A.Transfer pelanggan anyar sing arep kanggo netepake hubungan bisnis karo Cannapresso ing Territory Agent kanggo agensi eksklusif.  

Ana sade lan support competitive price:

A.Offer free produk anyar conto kanggo agensi eksklusif.

B.Offer Ultra-competitive price kanggo agen eksklusif.

 

Ana sade lan support competitive price:

A.Offer saran lan bahan contributing kanggo mromosiaken sale produk

B.Show agen eksklusif saka prodhuk ing situs lan Expo.

 

Conto produk lan personel ndhukung :

A.Offer sampel free kanggo berkembang agen tingkat kapindho lan layanan lengkap dening Staff sales profesional.

 

Tansah ing ngetokake produk anyar :

A.Launch produk anyar saben waktu.

Cocok gol misi sales lan bayaran sales:

A.Complete target agensi taunan saka 100%, bonus: 0,5% saka jumlah total

B.Complete target agensi taunan saka 150%, bonus: 1% saka jumlah total

C.Bonuses sing diowahi dadi produk banjur bakal dietung ing urutan pisanan taun iki

 

Kualitas apik sawise-sales support :

 

A.All produk risak ndhukung panggantos produk anyar banjur bakal kagantos ing urutan paling anyar.

 


WhatsApp Online Chat !