• cbd crystal cbd isolate
  • CBD OIL tincture
  • An innovative way to consume CBD--nebulizing. CANNAPRESSO MESH V+ technology
  • cannapresso vape pen air q1 vape kit
  • inspire CANNAPRESSO CBD spray

CBD Products

We are bangga kanggo saiki "CANNAPRESSO" account, karo 100% hemp asalé CBD (cannabidiol) produk, ngarahake kanggo entuk manfaat lan kanggo nambah pengalaman vaping luwih.

Babagan awake dhewe

CANNAPRESSO punika account unik saka alam produk CBD basis hemp saka California, aturan dhuwur musataken CBD asalé saka hemp industri, kang legal ing kabeh negara 50.

Apa CBD

Apa CBD?

Apa CBD?

CBD cendhak kanggo Cannabidiol, iku salah siji saka komponèn cannabinoid alamiah-kedadean paling penting ing tanduran ganja. Boten kados molekul misuwur liyane, tetrahydrocannabinol (THC), CBD temen non-psikoaktif lan tau ndadekake sing aran "dhuwur". Sanadyan CBD iku mung salah siji saka liwat 60 cannabinoids ditemokaké ing tetanduran ganja, akeh ilmu ilmiah wis dituduhake sing CBD kagungan potensial babagan pengobatan paling kabeh cannabinoids.

Apa Mesh V +

Apa Mesh V +

Bolong V + becik bisa ngreksa ing bioacitivity saka CBD lan nggedhekake keuntungan saka CBD. kita kreatif migunakake bolong nebulizer kanggo inhale CBD, ing cara kang bioavailability CBD Natural bisa sampurna lindungi, ing geter highfrequency bolong nebulizer mikro, prodhuksi 2.5 μm-3.5 μm partikel diameter langsung menyang prau getih mukosa paru, nyerep arteri pulmonalis nemen mbenakake tingkat panyerepan CBD.

Apa CBD legal?

Apa CBD legal?

Miturut 2014 Farm Bill mlebu dening Presiden Barack Obama, Section 7606 saka 2014 Farm Bill sah wutah lan budidoyo saka hemp industri, saka kang CBD ethok asalipun.

Bakal aku njaluk HIGH saka CBD

Bakal aku njaluk HIGH saka CBD

No produk Hemp Extract Kita kabeh digawe saka hemp industri, kang mung nduweni nglacak jumlah THC, supaya ora ana efek psikoaktif saka njupuk produk kita. Iku THC sing komponèn psikoaktif saka ganja.

WhatsApp Online Chat !